A zsíros kenyér eredete a régmúltba nyúlik vissza. Közkedvelt étel gyerekek és felnőttek körében egyaránt. Gyorsan elkészíthető, ha minden „alkotóeleme” megtalálható otthon. Rendkívül laktató és finom.
Helyesírása, hogyan írjuk helyesen?
Sokan nem tudják, de a zsíros kenyeret hosszú í-vel kell írni, a zsiros kenyér, rövid i-vel való írása helyesírásilag nem helyes.
Milyen kenyérből készíthetünk zsíros kenyeret?
Ízlése válogatja, leggyakrabban fehér kenyérrel esszük, de kenhető magvas, de akár gluténmentes kenyérre is.
Milyen zsíros kenyeret készíthetünk?
Legelterjedtebb a disznózsír, de a libazsír is elég népszerű. Mindkettővel nagyon finom.
Mit ehetünk a zsíros kenyérhez?
Talán az egyik legfinomabb, ha újhagymával esszük, de nagyon finom vöröshagymával is.
ÉRTÉKELD EZT A RECEPTET
0 Felhasználó Értékelte ezt a receptet
Átlagos értékelés
Nincs még hozzászólás.